Hirdetés

Rendezőt és új írót kapott a női 21 Jump Street spin-off

|

Nagyot lépett előre a női főszereplős 21 Jump Street spin-off.

Hirdetés

A Sony Pictures nem hagy fel az álmával, hogy elkészítse a 21 Jump Street női változatát, még ha öt író kell is hozzá, hogy összeálljon végre a forgatókönyv. A projectet 2015 tavasza óta próbálja összehozni a stúdió, a Jump Street/Sötét zsaruk crossover mellett. Kezdetben a Broad City két írója, Lucia Aniello és Paul W. Downs kezeiben volt a film története, ám később a Sony a Bob burgerfalodája íróit, Lizzie és Wendy Molyneux-ot is felbérelte, mert állítólag egy remek ötlettel áltak elő. A két csapat külön-külön megírta a maga verzióját, most pedig egy harmadik fél is beszállt, aki a remények szerint a két forgatókönyvből válogatva megalkotja a lehető legjobb szkriptet.

Hirdetés

Az új forgatókönyvön Rodney Rothman dolgozik, aki először David Letterman késő esti műsorához írt szegmenseket, majd az Undeclared című sorozat epizódjain dolgozott, a filmek világába pedig a 2013-as A kiütéssel mutatkozott be. Ezt követően a 22 Jump Streeten is dolgozott, így nem meglepő, hogy  stúdió a Jump Street/Sötét zsaruk crossoverrel is megbízta. A jelek szerint ennek a forgatókönyvével már végzett, és most tovább folytathatja a munkát a női verzióval, amit akár még rendezhet is.

A hölgyes változatról egyenlőre csak annyit tudunk, hogy színésznők kerülnek Jonah Hill és Channing Tatum helyére, de hogy van-e értelme Phil Lord és Chris Miller rendezők nélkül folytatni a franchise-ot azt nem tudjuk megmondani. A duó egyelőre túl elfoglalt olyan apróságokkal, mint a Han Solo előzményfilm, így nem sok esély van arra, hogy egyhamar visszatérjenek a Jump Streethez. Persze Rothmanben is ott lapul a potenciál, hiszen producerként dolgozott a Popsztáron, a Felhangolván és az Ötéves jegyességen. Ami a Sötét zsaruk crossovert illeti, a projektnek már van rendezője, James Bobin (Alice Tükörországban) személyében, de ez nem jelenti azt, hogy közel állunk a megvalósuláshoz, ugyanis Jonah Hill a közelmúltban kijelentette, hogy szerinte nem valószínű, hogy valaha is össze fog jönni a dolog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.