Hirdetés

Rendezőt kapott a Boszorkányvadászok 2

|

Hirdetés

A klasszikus mesék élőszereplős feldolgozásainak margójára 2013-ban megjelent a Boszorkányvadászok (Hansel & Gretel: Witch Hunters), amely Jancsi és Juliskát Jeremy Renner és Gemma Arterton képében boszorkányvadászoknak állította be, akik a vasorrú banya hazavágása után hivatásukká választották a szipirtyók eliminálását. Tommy Wirkola, a Náci zombik filmek atyja dirigálhatta le az akciófilmet 50 millió dolláros gázsiból a Paramount Pictures és az MGM megbízásából, akik - látva, hogy több mint 220 milliót termelt a projekt - berendelték a folytatást. Arterton és Renner visszatérése borítékolható volt, egyedül Wirkola visszatérését illetően voltak kétségek a stúdióban. Mivel az úriember elfoglalt a What Happened To Monday sci-fin és a kiadók szeretnék mielőbb elindítani a Boszorkányvadászok 2 munkálatait, ezért felbérelték a kisfilmeken, reklámokon és fotókon edződött, francia Bruno Aveillan-t a rendezésre, akitől a Paramount azt várja, hogy még több izgalmat hoz a franchise-ba. A második rész forgatókönyvén Wirkola dolgozott Michael Finch (Ragadozók, November Man, Hitman: A 47-es ügynök) segítségével, de a legújabb hírek szerint a stúdió teljesen átdolgoztatja majd a szkriptet Finch-csel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.