Hirdetés

Rendezőt kapott a LEGO kaland folytatása

|

Hirdetés

A Warner Bros. bejelentette, hogy megtalálták a szerintük tökéletes személyt a LEGO kaland folytatásának élére, amely egyúttal megkapta hivatalos és rendkívül fantáziadús hivatalos címét is. A kiadó döntésének értelmében az a Rob Schrab került a LEGO kaland második részének rendezői székébe, aki rendezett epizódokat a Sarah Silverman-program, a Childrens Hospital és a Community sorozatok esetében is, ráadásul ő írta a Rém rom forgatókönyvét is. Az első rész rendezőpárosa, Chris Miller és Phil Lord szerzik a szkriptet, eredetileg viszont Chris McKay dirigálhatta volna a folytatást, azonban a trió kitalálta a LEGO Batman spin-off ötletét, amihez McKay átigazolt, ezért volt szükség a helyettes rendezőre. [caption id="attachment_44638" align="aligncenter" width="630"]

robschrabmain
Rob Schrab[/caption] Schrab szerződtetése mellett a második rész hivatalos címe is kiderült, amely jelenleg The LEGO Movie Sequel néven fut, vagyis magyarul A LEGO kaland folytatás lenne, de valószínűleg megmaradunk majd a LEGO kaland 2-nél. Ami a megjelenést illeti, a Warner Bros. jelenleg azt tervezi, hogy 2016-ban kiadja a Ninjago filmet, 2017-ben a LEGO Batman mellékszálat, majd 2018-ban az újabb LEGO kalandot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.