Hirdetés

Rendezőt kapott a Madarak remake

|

Hollywood újabb klasszikus mesterművet kíván elrontani, ugyanis a Michael Bay produkciós cége által készített Madarak remake esetében már az is kiderült, hogy ki fogja dirigálni.

Hirdetés

Alfred Hitchcock 1963-ban bemutatott zseniális horrorjában Rod Taylor és Tippi Hedren voltak a főszereplők, no meg persze a komisz tollasok, akik senkit sem kíméltek. A kapzsi Hollywood természetesen ezt a gyöngyszemet sem hagyhatta érintetlenül és Michael Bay produkciós cége a Platinum Dunes szerezte meg a remake jogait. Találtak is egy rendezőt a projekt élére Diederik Van Rooijen személyében, aki leginkább Hollandiában tevékenykedett, hazánkban például még egyetlen filmjét sem mutatták be. A forgatókönyvet Jonathan Herman írta, Tippi Hedren utódjának pedig Naomi Wattsot akarták a producerek, ám ő már nincs a fedélzeten. Ez is úgy kellett nekünk, mint növényeknek az aszály.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.