Hirdetés

Rendezőt kapott a Mission: Impossible 5

|

Beigazolódott korábbi tippünk, miszerint Christopher McQuarrie, a Jack Reacher rendezője és a Valkűr forgatókönyvírója vezényelheti le a Mission: Impossible 5 munkálatait.

Hirdetés

Christopher McQuarrie twitteren keresztül jelezte a világ felé, hogy ő dirigálhatja Ethan Hunt következő nagyszabású kalandját, mostmár hivatalosan is jöhet a Mission: Impossible 5. Mivel ez a Paramount egyik legsikeresebb szériája, egyértelmű volt, hogy folytatják, McQuarrie pedig a Jack Reacher sikereivel lenyűgözte a fejeseket, ráadásul mivel abban is Tom Cruise volt a főszereplő, jól össze is haverkodtak a forgatáson és állítólag Cruise is kardoskodott amellett, hogy McQuarrie legyen a rendező. Akárhogyis volt, a film 2015-ben megérkezhet, ám még jóval előtte mozikba kerül a McQuarrie által körmölt Edge of Tomorrow, szintén Cruise-zal. A lehetséges sztoriról és további szereplőkről nem esett szó, de már ez is valami. Örülünk, Vincent?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.