Hirdetés

Rendezőt kapott a Need for Speed mozi (Update)

|

Az Electronic Arts minden áron meg szeretné ismételni a Halálos Iramban sikerét, melyhez nem kell mást tenniük, csak kétévenként, évenként kidobnak egy Need for Speed mozit.

Hirdetés

A legelső epizód megfilmesítési jogainak megvásárlását a Universal passzolta (hiszen ott van neki a Halálos Iramban-széria), de érdeklődött iránta a Sony, a Paramount és a Warner Bros. is, azonban a szerencsés befutó egy negyedik stúdió, a DreamWorks lett. Az ő berkeikben formálódhat a Need for Speed vászonra, melyhez a legfrissebb értesülések szerint megtalálták a megfelelő rendezőt is Scott Waugh, az Act of Valor egyik rendezőjének személyében. Ha az úriember rábólint a dologra, akkor ő vezényelheti le a versenyjáték adaptációját, méghozzá John Gatins (Vasököl) produceri felügyelete alatt, aki egyúttal felelős a forgatókönyvért is. A sztoriról nem ismerünk semmit, de a költségvetés nagyobb lesz, mint azt hihetné az ember. Érdekes dolog, hogy Waugh-nak szintén van egy hasonló felkérése a High Speed című filmre is, amelynek hasonló a koncepciója, mint a Need for Speed-é, csak épp rendőrök állnak a középpontban. Vajon melyiket valósítja meg a rendező?

Update: A rendező után a főszereplő személye is kezd biztossá válni. Bár szerződést még nem kötöttek, de a DreamWorks mindent elkövet, hogy Taylor Kitsch (John Carter, Csatahajó) aláírjon a főszerepre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.