Hirdetés

Rendkívül stílusos gyűjtői kiadással támad a Marvel

|

Hirdetés

A Hangya megjelenésével a Marvel filmes univerzum második fázisa lezárul. A Walt Disney Home Entertainment bejelentette, hogy érkezni fog egy gyűjtői Blu-ray változat, amely magába foglalja majd a második szakasz filmjeit, hasonló módon, mint az első fázis gyűjtői kiadása. Akárcsak az első fázisé, amely Nick Fury akta táskájának replikája volt, a második is igazán stílusos kiadásban érkezik. Ahogy a fenti képen is látható, a Galaxis őrzőiből jól ismert gömb szolgál majd a korongok tárolására. Habár több információ még érkezni fog, a második fázis gyűjtői kiadása ezeket fogja magába foglalni: Vasember 3 (Blu-ray 3D + Blu-ray + Digitális változat) Thor: Sötét világ (Blu-ray 3D + Blu-ray + Digitális változat) Amerika kapitány: A tél katonája (Blu-ray 3D + Blu-ray + Digitális változat) A Galaxis őrzői (Blu-ray 3D + Blu-ray + Digitális változat) Bosszúállók: Ultron kora (Blu-ray 3D + Blu-ray + Digitális változat) A Hangya (Blu-ray 3D + Blu-ray + Digitális változat) Plusz: Egy szuper titkos bónusz lemez és még sok más.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.