Hirdetés

A Rendőrakadémia remake két másik filmen alapul majd

|

Hirdetés

Már két éve annak, hogy Key és Peele (Keegan-Michael Key, Jordan Peele) komikus duója belement a New Line Cinema-féle Rendőrakadémia újragondolásba. Az eredeti film producere, Paul Maslansky is csatlakozott a pároshoz, hogy újra a vászonra álmodják az 1984-es rendőrkomédiát. Egy mostani interjú alkalmával Keegan-Michael Key beszélt arról, hogy miként képzeli el a remake sztoriját és meglepő filmekkel hozta kapcsolatba.

Mikor Jordan-nel beszélgettünk az ötletekről, szóba került Az utolsó műszak (2012) - és biztos utalni fogunk rá valahogy. Ezen kívül M.A.S.H.-szerű lesz. Tudom, hogy a M.A.S.H. röhejes, mégis komoly (hiszen a koreai háborúról szól). Ebbe az irányba mozdulunk.
Egy korábbi interjúban arról is biztosították a rajongókat, hogy legalább 1-2 régi irányvonalat is követni fognak:
Gondolnunk kellett a fegyverekre is, mert a mai technológia már nagyon különbözik az akkoritól. Paul Maslansky mindig próbálta a 80-as évek legjellemzőbb technológiáját beépíteni a filmbe. Ezt a tradíciót fogjuk folytatni.
A projektnek még nincs rendezője, se szereplői. Nem tudni, hogy a komikuspáros csak produceri feladatokat végez majd el, vagy szerepelnek is benne. Maslansky úgy nyilatkozott, hogy szívesen látna népszerű humoristákat a szereplők között, de még semmi sem hivatalos.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.