Hirdetés

Már készül az új Rendőrakadémia film

|

Steve Guttenberg Twitteren lőtte le a nagy meglepetést.

Hirdetés

Augusztus végén ünnepelte hatvanadik születésnapját a Rendőrakadémia széria sztárja, Steve Guttenberg, akit utoljára az 1987-es Rendőrakadémia 4. - Civil osztagban láthattuk a karaktere, Mahoney bőrébe bújva (noha a franchise utolsó része nem ez, hanem az 1994-es Rendőrakadémia 7.: Moszkvai küldetés volt). Úgy tűnik, hogy ennyi év kihagyás után visszatérnek a rend lökött őrei. 

Hirdetés

Twitteren ugyanis az egyik rajongó érdeklődött a színésztől, miszerint az új Rendőrakadémia filmen dolgozik-e Londonban, mire Guttenberg rávágta, hogy a széria következő része közeleg, bár részleteket még nem árulhat el róla, de már egy ajándéktáskában vár készen arra, hogy leleplezzék. 

Reméljük, hogy Mahoney nem járatja velünk a bolondját és a válasz azt jelzi, hogy valóban jön a következő Rendőrakadémia rész. Imádnánk, ha abban már Guttenberg lenne a rendőrfőnök, de persze Harris kapitány (G.W. Bailey) cameójának is örülnénk, beleértve a széria többi arcát is.

2016-ban egyébként még úgy volt, hogy elkészül a Rendőrakadémia rebootja, méghozzá a Key & Peele duóval az élen (Keegan-Michael Key, Jordan Peele), amely a készítők szerint Az utolsó műszak és a M.A.S.H. filmekből merített volna ihletet, ám azóta sem hallottunk a projektről, így nyilván befuccsolt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.