Hirdetés

Rengeteg tartalommal érkezik jövőre hazánkba az HBO Max

|

Ráadásul a hazai moziforgalmazás is átalakul majd.

Hirdetés

Szeptember elején derült ki, hogy 2022-től Magyarországon is elérhetővé válik a 2020 májusa óta üzemelő HBO Max streamingszolgáltató, amit a Warner stúdió a Netflix és az Amazon versenytársaként indított útjára a piacon. Most pedig rengeteg további információt tudtunk meg egy online rendezvény keretén belül azzal kapcsolatban, hogy mire is számíthatunk a jövő évi indulás pillanatában.

Hirdetés

Először kiderült, hogy a szolgáltatása az európai bevezetés kezdeti szakaszában 27 területen válik elérhetővé. Elsőként Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában indul el 2021. október 26-án, majd 2022-ben Közép-Kelet-Európába és Portugáliába is megérkezik. Végezetül pedig további hét országban - Hollandiában, Törökországban, Görögországban, Izlandon, Észtországban, Lettországban és Litvániában - is bemutatkozik majd a streamingszolgáltató jövőre.

A rendezvény egyik legérdekesebb pontjaként a stúdió bejelentette, hogy az előfizetők 2022-től kezdve a mozibemutató után mindössze 45 nappal már nézhetik is a Warner Bros. legújabb sikerfilmjeit az HBO Max felületén - az északi országokban már idén, jövőre pedig Spanyolországban, Portugáliában, Hollandiában, Görögországban, Izlandon, valamint Közép-Kelet-Európában is. Vagyis a stúdió módosít az idei, sokak által kritizált stratégián, hogy a mozis premierrel egyszerre kerül fel a film a streamingplatformra, de nem térnek vissza a Covid előtti megszokott 90 napos időréshez.

Az HBO Max a Warner Bros., az HBO, a Max Originals, a DC és a Cartoon Network tartalmait hozza majd el az előfizetők számára, olyan címekkel, mint a Harry Potter, a Godzilla Kong ellen, a DunkirkA Gyűrűk Ura, a Ragyogás, Mechanikus narancs, a Joker, a Wonder Woman 1984, az Aquaman, a Batman Superman ellen, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, A trónok harca, a Maffiózók, az Utódlás, a Jelenetek egy házasságból, a Tudhattad volna, a Szex és New York és az Eufória, illetve a nagy sikerű Max Originals műsorok, A légikísérő, a Gossip Girl - Az új pletykafészekA farkas gyermekei és a Jóbarátok: Újra együtt is részei a kínálatának, valamint a családi kedvencek között is fellelhetőek lesznek újdonságok és klasszikusok egyaránt, mint például a Tom és Jerry, a Pindúr pandúrok és a Bolondos dallamokEmellett érkeznek majd a saját gyártású tartalmak is, úgy mint a Tónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza, vagy éppen a Peacemaker - Békeharcos.

A hazai árazásra ugyan még nem derült fény, de az elmondások szerint rendkívül vonzó lesz, és bevezetésre kerül egy új, éves előfizetési konstrukció is, amely 12 havi elérést biztosít nyolchavi díj áráért, ezáltal több mint 30%-os engedményt kínálva. Ezenkívül az új ügyfelek számára további különleges bevezető ajánlatokat hirdetnek meg a szolgáltatás október 26-i indulása előtt.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.