Hirdetés

Renner miatt Jancsi és Juliska később szeleteli a boszorkányokat

|

Hatalmasat ugrik az új Jancsi és Juliska-átirat bemutatója: 2013. január 11-ére tette át a Paramount stúdió.

Hirdetés

Ennek egyik fő oka az, hogy a főszereplő Jeremy Renner addigra alighanem szupersztár lesz, tehát megéri az egyébként nem főszezonnak számító januárban kirukkolni a filmjével. Renner a nemrég bemutatott Mission: Impossible Fantom Protokollal gyúrt rá igazán a sztárságra Tom Cruise oldalán, és várhatóan az augusztusban startoló The Bourne Legacyval teszi fel rá a koronát, jövő év elején tehát már pusztán az ő neve garancia lesz a sikerre. A Jancsi és Juliska legújabb változatában, a Boszorkányvadászokban a két mesehős már felnőtt, és vérdíjért gyilkolja a banyákat, amíg szembe nem találják magukat a főbanyával (Famke Janssen) és az ő rusnya seregével. A dögös fejvadásszá fejlődött Juliskát a brit Gemma Arterton alakítja, aki Rennerhez hasonlóan drámai színészből lett népszerű akcióhős az utóbbi években. /Uip Duna Film/     

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.