Hirdetés

Renny Harlin együtt dolgozik Jackie Channel

|

Harlin fogja rendezi a Jackie Chan főszereplésével érkező Skiptrace című akció-vígjátékot.

Hirdetés

A történet egy hongkongi rendőrről (Jackie Chan) szól akinek az unokahúgát (Bingbing Fan) az a bűnszervezet rabolja el, amelyiket már egy évtizede próbál leleplezni. Ezután kénytelen felkeresni az egyetlen személyt aki segíthet a lány megtalálásában, egy nagyszájú amerikai szerencsejátékost (Seann William Scott). Eddig úgy állt, hogy Sam Fell (ParaNorman) rendezheti a filmet, de már nem érintett. A forgatókönyvet Brian Gatewood, Alessandro Tanaka és Jay Longino írják Jackie Chan ötlete alapján. A forgatás augusztusban veszi kezdetét. Az új rendező személye némi aggodalomra enged okot, ugyanis neki "köszönhetjük" az év elején megjelent Herkules legendáját ami minden volt csak jó nem, pedig azt megelőzően a Halálheggyel némi reménysugarat látszatott Harlin és csak remélni tudjuk, hogy abból a sugárból ismét megcsillogtat valamit a Skiptrace esetében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.