Hirdetés

Resident Evil 5 - Cím, forgatás és meglepetés

|

Furcsa pálfordulást vett a Resident Evil 5 sorsa, ugyanis annak ellenére, hogy korábban azt olvastuk Milla Jovovich nem lesz benne és előzmény lesz, mégis ő adott ki a filmről belsős infókat.

Hirdetés

Tehát felmerül a kérdés? Mégsem előzmény lesz és benne lesz, vagy előzmény lesz és nem lesz benne csak a végén összeköttetésnek vagy felrúgják az egész eddigi szálat és megerőszakolják (mondjuk párszor már megtették) a Resident Evil nevet? Nem tudni jelenleg, de azt híresztelte twitteren keresztül a színésznő, hogy az ötödik Resident Evil alcíme Retribution lesz (vajon ők is játszanak Warhammer-rel?) és a forgatás egyes jeleneteit Tokióban készítik majd el. Az ötödik felvonás 2012. szeptember 14-én jelenik meg a kor ideológiájához híven 3D-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.