Hirdetés

Resident Evil 5 - Előzmény lesz?

|

Bár április elsejei a hír, mégsem szabad kacsának venni a következő tényállást - a készítők bevetik a manapság oly divatos reboot és előzmény páros utóbbi tagját a további bevétel reményében.

Hirdetés

Ezen megfontolásból a sorban ötödik Resident Evil (magyarul ugye Kaptár) rész nem folytatás, hanem a sorozat előzménye lesz, és Resident Evil: Begins munkacím alatt fut. Elfelejthetjük Alice-t, azaz Milla Jovovich-ot is főszereplőként, helyette a második részben látott Jill Valentine veszi át a pálmát Sienna Guillory (a fenti képen) megformálásában. Az előzmény sztorija az Umbrella Corporation vírusa körül tengődik majd, pontosan nem tudni, hogyan képzelték el az okos bácsik és magyarázatot sem kaptunk. A premiert azonban már boncolgatták, ez jelen pillanatban 2012. szeptember 14-e, ami 3D-s és sima megjelenést is magába foglal. Ugye ez csak egy rossz vicc?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.