Hirdetés

Resident Evil 5 - Pálfordulás főszereplőügyben

|

Ismételten furcsa és érthetetlen hírek láttak napvilágot a Resident Evil ötödik részével kapcsolatban, amelyről az hírlett korábban, hogy Milla Jovovich nem tér vissza...

Hirdetés

Ennek ellenére most arról kell beszámolnunk, hogy Jovovich kisasszony nagyon is a projekt középpontjában áll, ráadásul férje, Paul W.S. Anderson fogja újra írni a film szkriptjét és meg is rendezni azt. Az ötödik epizód a Resident Evil: Retribution című játékot veszi alapul, de gondolhatjuk, hogy mennyire hasonlít majd rá... Azért írtam a címben pálfordulást, mert a mostani infók alapján nem Jill Valentine lesz a főszereplő, ráadásul az sem biztos, hogy Sienna Guillory kelti életre ismét. Időközben tart a szereplőválogatás is, Leon Kennedy és Barry Burton karakterére keresnek megfelelő úriembereket. Arról egyelőre nem szól a fáma sem, hogy Claire Redfield (Ali Larter) és Chris Redfield (Wentworth Miller) visszatérnek-e... A tervezett megjelenés 2012. szeptember 14.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.