Hirdetés

Resident Evil 5 - Sztori és casting infók (Update)

|

Milla Jovovich twitter fiókján keresztül osztott meg néhány érdekes és mindenképpen fontos adatot a férje rendezésében készülő Resident Evil széria ötödik üdvöskéjéről.

Hirdetés

A színésznő bennfentes infói alapján a következőképp alakulnak majd a karakterek: Chris, Claire és K Mart nem lesznek jelen, de Ada Wong, Leon és Barry Burton kibélelt helyet kap az ötödik részben. Korábban felröppent olyan pletyka is, ami arra engedett következtetni, hogy a Supernatural sorozat sztárja, Jensen Ackles ugorhat be Leon-ként. Ezt Jovovich egyértelműen cáfolta, de azt nem tette hozzá, hogy akkor ki lehet Ackles helyett. Paul W.S. Anderson felesége hozzátette még, hogy nagy szerepet kap a Las Plagas nevű parazita (a fenti képen) az ötödik részben, valamint újfent kűzdeni fog zombik tetemes hadaival és még Jill Valentine öklével is megismerkedik. Anderson és Jovovich egyébként szívesen összehoznák a hatodik részt is az összes eddigi szereplővel, ha lesz rá igény és nem bukik a Kaptár 5 a pénztáraknál.

Update: Ada Wong szerepére meg is találták az illetékes színésznőt, ő Bingbing Li (A tiltott királyság).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.