Hirdetés

Resident Evil 6 - A sorozat utolsó része?

|

Paul W.S. Anderson nyilatkozatot adott A kaptár: Megtorlás DVD és Blu-ray premierjének okán és elárulta azt, amit nehéz elhinnünk a Resident Evil 6 lesz az utolsó epizód a franchise életében.

Hirdetés

Paul W.S. Anderson szerint A kaptár: Megtorlás a vég kezdetének számít, ami annyit jelent, hogy egy epikus felépítésű, igazán látványos finálét képzel el a Resident Evil 6 képében. Hogy a folytatásban mit tudna elképzelni, erre a kérdésre Anderson nem mással válaszolt, mint a világ megsemmisítésével. Az utolsó film vissza fog kanyarodni a legelső részhez, viszatérünk a "kaptárba", ugyanarra a helyszínre, ahol az játszódott és bizonyos karaktereket is viszont láthatunk majd. Ott fog lezárulni minden végleg, ahol elkezdődött. De vajon tényleg abbahagyják a Resident Evil filmek sorozatgyártását, hihetünk a rendezőnek? Amíg zsíros csekkek bélelik a pénztárcáját és a felesége szerepelni akar, nehezen hisszük el a befejezést... A Resident 6 valamikor 2015-ben kerülhet a mozikba, természetesen Milla Jovovich főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.