Hirdetés

Milla Jovovich rajongást vár el a Resident Evil reboottól

|

Milla Jovovich bízik benne, hogy a Constantin Film által rebootolt Resident Evil széria ismét rajongók által lesz megvalósítva. Nem mintha ez teljesen működött volna az eredetiben.

Hirdetés

A hét egyik legváratlanabb híre a Constantin Film berkeiből érkezett, miután egy új, 6 filmre szóló reboot megoldásra bólintott rá a stúdió a Resident Evil kapcsán, amihez megszerezték James Want is, mint executive producert.

A bejelentés nemcsak a rajongókat lepte meg, hanem Milla Jovovichot is, aki az eredeti széria arca volt hat filmen keresztül.

"Szóval a reboot mellett döntöttek? Hát sok sikert hozzá! Szerintem a franchise-okat dirigáló emberek azt hiszik, hogy a kocsik húzzák a lovat. Ez a hozzáállás pedig veszélyes. Már régóta rebootolni akarták a Resident Evilt, és figyeljenek: én imádom a Resident Evil világát. Szerintem egy nagyszerű világ, én is dolgoznék vele producerként. Szerintem, ami a Resident Evilt különlegessé tette, hogy a közreműködő emberek mind imádták azt, amit csináltak, és igazi rajongói voltak a játéknak."

A színésznő itt nem állt meg, és további tanácsokkal szolgált franchise rebootokhoz.

"Azt tanácsolnám, hogy toborozzák össze a franchise-ok nagy szerelmeseit, mielőtt elkezdenének rebootról beszélgetni. Úgy látom, hogy ezekben a műfajokban a nézők nagyon érzékenyek a hamis dolgokra. Akad rengeteg igazi sci-fi/akció/horror rajongó a világon, akik egyáltalán nem idióták. Meg tudják különböztetni, hogy mely filmet csinálták szívből, és mit csináltak csupán azért, hogy a sokadik bőrt is lenyúzzák a projektről."

Hogy ez mennyire volt önkritika Jovovich művésznő részéről, azt a nyilatkozatából nem igazán lehet leszűrni. Mindenesetre az tény, hogy rengeteg játékrajongó azért bojkottálta a filmek megnézését, mert már túlságosan is elragaszkodtak a "rajongó filmkészítők" az alapanyagtól. Ettől függetlenül van ráció Jovovich intelmeiben, még ha a rajongás önmagában nem jogosít fel arra, hogy bármely franchise-t rebootoljunk.

Ti mire számítotok a Resident Evil rebootja kapcsán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.