Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - Itt a hivatalos szinopszis

|

Hirdetés

Javában zajlik az új Kaptár (Resident Evil) film forgatása, mely nem csak a nevében, de valószínűleg (végre valahára) tényleg az utolsó felvonása lesz az Umbrella vs emberek emberek vs zombik harcának. Ehhez kaptunk nemrég egy hivatalos sztori leírást, mely valószínűleg az előző részek gyenge, B-kategóriás színvonalát fogja hozni. Persze reménykedünk abban, hogy ez az utolsó fejezet kicsit ambiciózusabb és bátrabb lesz, de a Resident Evil filmek első és legfontosabb alappillére mindig is a biztonsági játék volt. Így hiába minden új, futurisztikus szerkentyű és teremtmény, annak az esélye, hogy a The Final Chapter hirtelen kitörjön a saját unalmas, sablonos világából, nem éppen valószínű, de ki tudja? A forgatás még csak most kezdődött el, főszerepben pedig ismét Milla Jovovich, akihez most csatlakozott Iain Glen, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy, Fraser James, és Rola, aki egy japán modell és televíziós személyiség. A premier 2017. február, a hivatalos szinopszist pedig alább olvashatjátok:

A kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution) eseményei után az emberiség az utolsókat rúgja, miután Alicet elárulta Wesker Washingtonban. Mivel ő az egyetlen túlélő, aki tudja mit jelent az emberiség utolsó mentsvárának lenni az élőhalott hordák ellen, Alicenek vissza kell térnie oda, ahol a rémálom elkezdődött - Raccoon City-be, ahol az Umbrella Corporation összegyűjti az erőit egy végső csapásra az apokalipszis megmaradt túlélői ellen. Alicenek ismét versenyt kell futnia az idővel, ezért egyesíti erőit régi barátaival és egy váratlan szövetségessel, egy akciódús csatában az élőhalottak és új mutáns szörnyek ellen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.