Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - Temérdek forgatási fotó érkezett

|

Hirdetés

Javában zajlik a Resident Evil: The Final Chapter forgatása Fokvárosban, Dél-Afrikában, mely az utolsó fejezet lesz Paul W.S. Anderson nagysikerű haha filmsorozatához, melyhez most egy raklapnyi kulisszák mögötti kép érkezett, hála a stábnak. A The Final Chapter újra összehozza Milla Jovovich és Ali Larter karakterét, mint Alice és Claire Redfield. A pároshoz állítólag szintén visszatér Wentworth Miller, mint Claire testvére Chris, de ez még nem lett megerősítve. Viszont akik biztos, hogy feltűnnek a filmben, az Iain Glen, mint az aljas Dr. Issacs, Shawn Roberts, Eoin Macken, William Levy, Fraser James, és a japán modell, Rola. A film premierje 2017. februárban esedékes, a hivatalos szinopszist és a képeket (melyek még betekintést engednek a jelmezek, helyszínek, készletek, és fegyvereket kinézetére, na meg arról is meggyőződhetünk, hogy mennyire szeretik a színészek az Instagramot) pedig alább tekinthetitek meg:   https://instagram.com/p/9He_-ozMr4/ https://instagram.com/p/86vlLTzMp_/ https://instagram.com/p/86HtDLzMkR/ https://instagram.com/p/8ybbCRzMsY/ https://instagram.com/p/8umcAczMr6/ https://instagram.com/p/8oC22Ui0xh/ https://instagram.com/p/8j5et7TMgc/ https://instagram.com/p/8XMXHvTMkd/ https://instagram.com/p/9Fkwzli02n/ https://instagram.com/p/8dtcOkC08N/ https://instagram.com/p/8YEXHmC034/ https://instagram.com/p/8Rt07ai055/ https://instagram.com/p/9FSUgDhTV3/ https://instagram.com/p/9BOet0hTY8/ https://instagram.com/p/83hQmFhTXe/ https://instagram.com/p/8seY6FthgZ/ https://instagram.com/p/9Go-Dqthgd/ https://instagram.com/p/8n0-AwlZla/ https://instagram.com/p/8WIdglwazP/ https://instagram.com/p/8d07qLwa0K/ https://instagram.com/p/8dAKskQa1I/ https://instagram.com/p/8h-eeeQa5p/  

A kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution) eseményei után az emberiség az utolsókat rúgja, miután Alicet elárulta Wesker Washingtonban. Mivel ő az egyetlen túlélő, aki tudja mit jelent az emberiség utolsó mentsvárának lenni az élőhalott hordák ellen, Alicenek vissza kell térnie oda, ahol a rémálom elkezdődött – Raccoon City-be, ahol az Umbrella Corporation összegyűjti az erőit egy végső csapásra az apokalipszis megmaradt túlélői ellen. Alicenek ismét versenyt kell futnia az idővel, ezért egyesíti erőit régi barátaival és egy váratlan szövetségessel, egy akciódús csatában az élőhalottak és új mutáns szörnyek ellen.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.