Hirdetés

Resident Evil: Vendetta - Ez lesz az új animációs film

|

Hirdetés

A Tokyo Motorcycle Show alatt jelentette be a Capcom, hogy Resident Evil: Vendetta címmel jön a következő, teljesen CGI egész estés filmje a Marza Animation Planet készítésében, a termékkapcsolást pedig az jelentette, hogy a leendő főszereplő, Leon S. Kennedy egy Ducati XDiavel motoron vagánykodik majd - jelenti a GameStar. A valamikor 2017-ben érkező Resident Evil: Vendetta munkálatainak felügyeletéről nem kisebb név gondoskodik, mint a széria producere, Hiroyuki Kobayashi, a forgatókönyvet Makoto Fukami (Psycho Pass) írja, amelyből Takanori Tsujimoto (Bushido Man) rendez, executive producerként Takashi Shimizu (Átok-széria) támogatja a projektet, a zenét pedig az a Kenji Kawai szerzi, aki többek között a zseniális Ghost in the Shellen anyagáért is felelős.

resident_evil_vendetta_screenshot_20160325170102_2_original
Egyelőre ennyi mindaz, amit az új Resident Evil animációs filmről tudunk, de már ennyi is elég ahhoz, hogy kíváncsiak legyünk rá. Ti örültök a bejelentésnek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.