Hirdetés

Reszkess, Emberiség! Közelg az idő, mikor majdan lesújt ránk Agyban Nagy!

|

…és hogy ki Ő? Nos, nem az én agyszüleményem, de amennyiben a hazai forgalmazók nem akarnak sokat agyalni a Dreamworks új animációs agymenésének magyar címén, még ez is megteheti nekik.

Hirdetés

 

Az eredeti címen Megamind-ként, 2010. november elején mozikba kerülő alkotás lehetne a fent említett stúdió válasza Disney-éknek a Hihetetlen Családra, ám a reakcióidőből ez némileg kérdőre vonható.  Másrészről az sem kizárt, hogy pont a „kiéhezett néppel több mozi is megtölthető”-filozófiát tartották szem előtt, no és az, hogy egyszerűen csak ők is késztetést éreztek beszállni a napjainkat uraló szuperhős-mozik dömpingjébe. Vagy ezek egyvelege. Ki tudja? (…Ők.)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.