Hirdetés

Macaulay Culkin ismét eljátszotta a Reszkessetek, betörők! főhősét

|

Egy reklám kedvéért elevenítette fel klasszikussá vált szerepét.

Hirdetés

A Google úgy döntött, hogy a Reszkessetek, betörők! Kevin McCallisterét alakító Macaulay Culkin segítségével fogja népszerűsíteni karácsony alkalmából Google Assistant nevű szolgáltatását, ebből az ötletből pedig az év egyik legjobb videóját hozták össze. 

Hirdetés

A reklám szerint a 38 éves színész a mozifilmnek megfelelően ismét egyedül marad otthon, ám ezúttal nincs teljesen magára utalva, ugyanis segítségül tudja hívni a Google hangalapú technológiáját. A modern köntösbe ágyazott újragondolásban a klasszikus számos jellegzetes pillanatát felelevenítik, köztük a fürdőszobai jelenettel, a legendás "Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!" mondattal, és persze a ház megvédésével. De beszéljen helyettünk ez a kihagyhatatlan egy perc: 

A trilógiát természetesen idén karácsonykor is elcsíphetitek a TV2 műsorán

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.