Hirdetés

Részletek a Rogue One: A Star Wars Story főellenségéről

|

Hirdetés

Amikor először hallottunk arról, hogy Ben Mendelsohn játszhatja a Rogue One főellenségét, olyan pletykák kezdtek el terjengeni, hogy a karaktere hasonlóan veszélyes és halálos lesz mint Darth Vader. Néhányan azt a lehetőséget sem vetették el, hogy a Star Wars filmek egyik legikonikusabb figuráját, Boba Fettet fogja alakítani. Továbbra sem érkezett hivatalos információ erről a veszedelmes antagonistáról, ám a MakingStarWars forrásai most egy-két újdonságot közöltek a Lázadó harcosok ellenfeléről. A Rogue One: A Star Wars Storyban egy csapatnyi Lázadó katona küldetésre indul, hogy megszerezzék az első Halálcsillag tervrajzát, ezzel összekapcsolva a filmet az 1977-es Egy új reménnyel. A pletykák szerint maga Darth Vader is feltűnik az idén decemberben érkező előzményben, ám hőseink útját valószínűleg valaki más fogja állni, aki csöppet sem veszélytelenebb a Sötét Nagyúrnál. A hírek szerint a film főellensége egy teljesen új karakter lesz a Star Wars világában. Az biztosnak tűnik, hogy valamilyen vezető lesz, akit a Galaktikus Birodalomhoz fűznek szálak, és személyét nagy tisztelet övezi körül. Grand Moff Tarkint, aki eddig ott szerepelt a lehetséges ellenfelek listáján, kizárhatjuk, hiszen a karakter leírásából kiderül, hogy egy nagy díszes fehér köpönyeget visel, ami nem feltétlenül jellemző Tarkinra.

NEwtWkhhIhQazE_1_b
Ezen kívül az is kiderült, hogy egy idősebb férfiról van szó, így a Ben Mendelsohnos spekulációk egyáltalán nem tűnnek alaptalannak. Az karakter egy iszonyatosan jól kinéző fegyvert hord az oldalán, ami a forrás szerint biztosan legendássá fog váli, emellett azt is elmondta, hogy az antagonista neve is nagyon menő, de nem szerette volna még ilyen korán elmondani. A MakingStarWars nem tudja eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire jól fest a karakter köpenye, ráadásul abban is eléggé biztosak, hogy nem Mads Mikkelsen bújik meg alatta. Az ő karaktere elméletileg tetőtől-talpig barnás tónusú ruhákat fog viselni. Mit gondoltok az új részletekről? Vajon egy különleges kalandot kapunk ettől a spinofftól vagy maximum az oké kategóriába fog esni? A Rogue One: A Star Wars Story 2016 december 22-én érkezik a mozikba, Gareth Edwards rendezésében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.