Hirdetés

Részletek a Batman Superman ellen korhatáros verziójáról + Képek

|

Hirdetés

Nem is olyan régen jött a hír, hogy a Batman Superman ellen Blu-Ray verziója magasabb besorolást kap, mint a hamarosan mozikba kerülő változat. Ebben vélhetően közrejátszott a Deadpool sikere is, amely immár több mint 600 millió dollárt kaszált világszerte az elmúlt egy hónapban. Eddig nem lehetett tudni semmit a részletekről, most azonban a készítők elárultak pár apróságot. Az egyik Jena Malone titokzatos karakterét érinti, akit a mozis verzióból kivágtak, de az R-rated változatban (ami nem feltétlenül egyenlő a nálunk honos 18-as karikával) bizonyosan benne lesz. Ugyanakkor a rendező,  Zack Snyder bőszen tagadja, hogy a színésznő Robint vagy Batgirlt játszaná, viszont további easter eggekre számíthatunk és karakterekre, ezekről viszont a rendező ködösen nyilatkozott.

Van egy pár, mint például Ahman Green, a Green Bay Packers futójátékosa, ő benne lesz. És ez a király fickó, C.T. Fletcher is, aki amolyan testépítő guru Comptonból. Elképesztő és ő is benne lesz. Aztán még lesz egy csomó easter egg a rendezői változatban, ami azt gondolom mindenki számára jó mulatság lesz. Lesz egy különösen nagy, amiről egyelőre nem beszélhetek, mert sokat elárul, mi lesz az Igazság Ligája nagyobb univerzumában.
A producer, Charles Roven a korhatár besorolásról ejtett pár szót.
Nincs túl sok vér ezekben a filmekben. Az értékelő bizottság az alapján dönt a PG-13 és az R-rated között, hogy milyen és mennyi intenzitás vonul végig a filmen. Van pár igazán heves jelenet a Batman Superman ellenben, és ha tovább mennek ezen a vonalon, azonos intenzitással, az könnyen magasabb besorolást eredményezhet.
A Batmant megformáló Ben Affleck kifejezetten okos húzásnak tartja a Warner döntését.
Ezek a filmek alapvetően olyan képregényekből jöttek létre, amelyek a gyerekeket célozzák meg. Most pedig ezek a legnépszerűbb, legsikeresebb, leginkább széles körben nézett filmek. Nyilván elég nagy a közönsége is, ami szerintem király. Miért nincs ezeknek korhatáros verziója, amelyet letölthetsz, vagy megvehetsz DVD-n? Ezt egy okos döntésnek vélem.
Emellett Snyder a mozis verzió hosszáról is beszélt, ami - mint tudjuk - 151 perces lesz Az Acélember 143 percével szemben.
Úgy voltunk vele, hogy nem akartunk egy 3 órás filmet. Úgy értem, hogy még nem akartam egy 3 órás filmet. Én felügyeltem a vágásokat és azt hiszem nehezebb volt számomra, mint bárki másnak. A stúdió kissé nehezen ment bele. De úgy éreztem két és fél óra pont kezelhető. És ne felejtsük el, hogy a vége főcím szuper hosszú. Szóval a film közelebb van a 2 óra 22 perchez.
Hogy a filmet mennyire érezzük hosszúnak, arra már kevesebb, mint 3 hetet kell csak várnunk, amikor is a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala a mozikba kerül Ben Affleck, Henry Cavill, Jessie Eisenberg, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Amy Adams és Diane Lane főszereplésével. Addig is itt van pár új képkocka a filmből. [gallery ids="82732,82731,82730,82727,82728,82729"]      
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.