Hirdetés

Retrospektív Woody Allen-sorozat a Barátság moziban!

|

Hirdetés

Jó hír a Székesfehérváron vagy annak környékén élő Woody Allen-rajongóknak, ugyanis a mester 80. születésnapja apropójából (mely december elsején volt) egy retrospektív vetítéssorozatot indít, melynek keretén belül az arra vállalkozók újranézhetik néhány kedvencüket. Azt persze nem tudni, hogy a következő filmeket milyen szempontok alapján választották ki (oké, tipp: nyilván, klasszikust is szerettek volna és újkori darabot is), de álljon itt a program, dátummal együtt: Január 21: ANNIE HALL Január 28: MANHATTAN Február 4: HANNAH ÉS NŐVÉREI Február 11: A JADE SKORPIÓ ÁTKA Február 18: HOLLYWOODI TÖRTÉNET Az első három film ezek közül sziklaszilárd filmklasszikus és mestermunka, az utolsó kettő ötletes és bájos darab. Ez a program nem specifikusan a Barátság mozira szabott, ugyanezen filmeket vetíti a Szegeden található Belvárosi mozi, illetve még az ország egyéb területein elhelyezkedő filmszínházak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.