Hirdetés

Rey, Ahsoka és más hősök is felbukkanak majd az új Star Wars animációs sorozatban

|

A Star Wars filmek és sorozatok legkeményebb női karakterei szerepelnek majd az új mini-szériában.

Hirdetés

Rey, Ahsoka Tano, Jyn Erso, Leia hercegnő, Sabine Wren és a messzi-messzi galaxis más nevezetes lakosai bukkanak fel a Star Wars Forces of Destiny címmel érkező minisorozatban. A Disney és a Lucasfilm közös szériája júliusban debütál a Disney YouTube csatornáján, ahol 2-3 perces rövidke epizódokkal tekinthetünk be a népszerű karakterek kalandos életébe.

Hirdetés

Persze az új sorozat fele annyira sem lenne izgalmas, ha nem a jól megszokott színésznők töltenék meg élettel a karaktereket. Szerencsére Daisy Ridley (Rey), Felicity Jones (Jyn Erso), Tiya Sircar (Sabine Wren), Ashley Eckstein (Ahsoka Tano) és Lupita Nyong'o (Maz Kanata) mind mikrofon mögé állnak, hogy teljes legyen az élmény a rajongók számára.

"A Star Wars Forces of Destiny mindenkinek szól, akit inspirált Leia hősiessége, Rey bátorsága vagy Ahsoka kitartása," -mondta Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke. " Izgatottak vagyunk, hogy az eredeti színészek küzül ilyen sokan újra a szerepbe lépnek a rövid epizódok erejéig, amelyekben bemutatjuk azokat az apró pillanatokat és mindennapi döntéseket, amelyek azzá formálták a karaktereket, ahogy ismerjük őket. Szórakoztató új módja ez annak, hogy az embereknek még több Star Warsban legyen része."

A sorozat margójára a Hasbro is új játékkollekciót ad ki, amely a Forces of Destiny-ben felbukkanó karakterekre fókuszál. A szériáról, valamint a játékokról készült képeket a galériánkban lapozgathatjátok.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.