Hirdetés

Reynolds az X-Force-ra is rámászik a Deadpool után

|

Hirdetés

Elfoglalt és lelkes ügyintézője lett a Marvelnek Ryan Reynolds - olyan színész, aki kész minden idejét és energiáját egy adott filmre szánni. Először jött ugye a Deadpool (2006 óta próbálta tető alá hozni), most pedig egy újabb projektet szemelt ki magának, aminek beteljesítése valószínűleg újabb pár évbe fog telni (vagy nem), de Reynolds kitartó, Reynolds-nak most már nagy befolyása van és Reynolds azon kívül, hogy ezzel tisztában van, a jó ügy érdekébe állítja mindezt. Annyit elöljáróban tudni kell, hogy Deadpool eleinte nem saját képregénycíme alatt bukkant fel a képregények hasábjain, hanem a The New Mutants egyik számában, majd később az X-Force történeteiben is fel-felbukkant, karaktere tehát kötődik ahhoz a team-hez. Mindannyiunk Reynolds-a a következőket mondta erről egy interjúban:

Olyan sok matéria vár kiásásra az X-Men univerzumban...A jövőben, amennyiben csinálunk még egy rakás Deadpool-filmet, igazán fel fogjuk térképezni ezt a világot. Meglátjuk. És meglehet, hogy az X-Force-t is - prioritásom az X-Force. Nagyon tető alá szeretném hozni.
Na mit mondtam?Reypool vérszemet kapott és be akarja bolyongani a Fox Marvel-univerzumát. Tetszik a mentalitása: attól, hogy ezek a filmek nem tartoznak az MCU-ba, még ugyanúgy ott van a lehetőség arra, hogy egy egységes világot teremtsenek, vagy legalábbis az X-Men filmeken kívül is merjenek belenyúlni dolgokba. Dőreség volna leragadni egy-két címnél, amikor ott van az orruk előtt egy rakás másik. Persze ott van a pénz-kérdés. Ha a Deadpool sokat is hoz a konyhára (ami igen valószínű), az sem biztosíték arra, hogy majd egy a nagyközönség számára relatíve ismeretlen X-Force film bevonzza majd a nép javarészét. De próbálkozni lehet, sőt, kell. A lelkesedés pedig jó, sőt példamutató! Most már csak azt kell kivárni, hogy Ryan elkezdje a Zöld Lámpás folytatásának munkálatait. Vagy inkább ne? Persze, miket is beszélek... Kis emlékeztető: az X-Force már egy ideje a development hell-ben sínylődik és nem igazán tud egyről a kettőre mozdulni a projekt (volt úgy, hogy Jeff Wadlow dirigálja, akinek concept artja is volt, de igazából a Fox sose adott zöld utat a dolognak).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.