Hirdetés

Rian Johnson krimiben rendezi Daniel Craiget

|

Az utolsó Jedik rendezője James Bondot dirigálja egy Agatha Christie ihletésű krimiben.

Hirdetés

Derült égből a villámcsapásként (Yoda! Te vagy az?) jött a hír, hogy Rian Johnon mielőtt nekiállna egy vadonatúj Star Wars trilógiának, leforgat egy krimit, méghozzá Daniel Craiggel a főszerepben. A Deadline értesülései szerint a Knives Out Johnson saját ötlete alapján készül és egy Agatha Christie-típusú krimi lesz, amelyben Craig egy nyomozót játszik, de bővebb információkra majd csak a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon lehet számítani ezen a héten, ahol a forgalmazók versenyezhetnek a forgalmazási jogokért. 

Hirdetés

Miután a Bond 25 munkálatai megcsúsztak azt követően, hogy a rendező Danny Boyle kiszállt a projektből kreatív nézetkülönbözőségek miatt, ezért Craignek felszabadult némi ideje és Johnson nyilatkozata alapján is régóta szeretett volna együtt dolgozni a színésszel, akivel elmondása szerint jó móka lesz, hogy egyfajta modern Poirot-t hozzanak létre. A rendezőt ismerve - akinek régi vágya volt tető alá hoznia ezt a projektet, mint nagy Christie-rajongó -  biztosan ezúttal is el fog játszadozni a műfaji elemekkel és a váratlannal, amit vélhetően kisebb felháborodás fog övezni, mint Az utolsó Jediket. Craig pedig - akitől szintén nem idegen a Star Wars világa, hiszen Az ébredő Erő egyik híres-hírhedt jelenetében egy megbűvölt rohamosztagost játszott - tovább építheti Bond utáni karrierjét, habár a magánnyomozó karakter kifejezetten passzolna Craighez, a piperkőc, kényes Poirot behatás egyelőre némi James Bond utánérzést sejtet. 

Mindenesetre kíváncsian várjuk a további bejelentéseket. A forgatás még idén novemberben kezdetét veszi, tehát a Bond 25 eredetileg tervezett forgatási szakaszára és amint lesz újabb információnk Johnson filmjéről, azonnal közöljük veletek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.