Hirdetés

Richard Pryor életrajzi filmjét jövő tavasszal forgatják

|

Hirdetés

Több éves huzavona után végre zöld utat kapott Lee Daniels (Precious, A komornyik) filmterve, mely Richard Pryor életét fogja bemutatni Richard Pryor: Is It Something I Said? címen. A forgatást 2016 tavaszán kezdi majd a rendező, miután befejezi a The Weinstein Company által finanszírozott új sorozatának, az Empire-nek a második évadát. A munkálatokban részt vesz majd az elhunyt komikus özvegye, Jennifer Lee Pryor is. A címszerepben Mike Eppst (Másnaposok) láthatjuk majd, hozzá csatlakozik Eddie Murphy, aki a komikus apját fogja alakítani, Kate Hudson, mint Jennifer, és Oprah Winfrey is, akiről eddig csak annyit tudtunk, hogy a film egyik producere lesz, de most egy szereppel is megajándékozták. Méghozzá a színész nagymamáját alakítja majd, aki hírhedt volt arról, hogy miközben Richardot nevelte, egy bordélyházat üzemeltetett. A film a hírek szerint nemcsak Pryor színpadi karrierjére fog koncentrálni, hanem bemutatja majd múltjának érdekes szakaszait, mely még a gyerekkorára is kitér. A történet elején láthatjuk majd, hogy hogyan neveli unokáját a nagymama, miközben prostituáltak szaladgálnak körülötte, melyek közül az egyik a fiú saját biológiai anyja. Itt lesz az Eddie Murphy által alakított apa figurának is fontos szerepe. Ezután felemelkedését és bukását is láthatjuk majd egészen haláláig. Mike Epps egyébként korábban is pályázott a komikus szerepére, melynek gyökerei egészen 2005-ig nyúlnak vissza, amikor még élt a legendás színész és próbálta segíteni a projektet, és ezzel együtt támogatta Eppset is. A castinggal Jennifer Lee Pryor is elégedett, és nagyon reméljük, hogy a közönség is az lesz.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.