Hirdetés

Laza zenei videóval jelentkezett a Rick és Morty

|

Az Adult Swim Fesztivált harangozza be az a videóklip, amiben Rické és Mortyé a főszerep.

Hirdetés

Megannyi teltházas rajongói rendezvényt követően az Adult Swim idén egy minden eddiginél nagyobb eseményre készül október 6-7-én. A Los Angelesben helyet foglaló Adult Swim Fesztivál hatalmas piactérrel, premier vetítésekkel, stand-up előadásokkal, interaktív játékokkal és élő zenével várja az érdeklődőket. Utóbbi kategóriát többek között a Grammy-jelölt hip-hop előadó, Run The Jewels is képviseli, akinek legújabb videóklipje Rick és Morty világában játszódik.

Hirdetés

Sajnos igen csekély az esélye annak, hogy eljussunk erre a fesztiválra, de legalább itt van nekünk ez a klip, ami ugyan nem könnyíti meg a 4. évadra való várakozást, ellenben iszonyat vagány.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.