Hirdetés

Ricky Gervais ingyen is lenne az Oscar házigazdája, de csak egy feltétellel

|

Nem semmi díjátadó lenne.

Hirdetés

Miután három évig hiátus volt a szerepkörben, a filmvilág legnagyobb presztízsű díjait kiosztó Akadémia nemrégiben bejelentette, hogy a 2022-es Oscar-gálának ismét lesz házigazdája. Persze rögtön megindultak a találgatások, hogy kié lehet majd a megtiszteltetés, valamint az ezzel járó nagy felelősség. Hiszen az elmúlt pár évben rohamosan csökkent a díjátadó utáni érdeklődés: tavaly például mindössze 10 millióan követték élőben az eseményt, ami negatív rekord az Oscar-történelmében. Egy stílusos, vicces és szórakoztató házigazda ennyi év után pedig biztos tudna dobni az egész színvonalán és megítélésén.

Hirdetés

Felröppentek pletyka szinten olyan nevek, mint Tom Holland, vagy Pete Davidson humorista, de hivatalosan még nem derült ki, hogy ki mellett tette le a voksát az Akadémia. Persze az embereknek lenne egy másik, telitalálatnak tűnő választása is: a népszerű, szókimondó, és nem mellesleg hasonló szerepkörben már jártas Ricky Gervais. Az angol humorista 2010 és 2020 között öt alkalommal vezette a Golden Globe-díjátadót (2010-11-12, 2016 és 2020), amely egytől egyig mind emlékezetesre sikeredett, hiszen senkit és semmit nem kímélt poénjai során. És mint azt nemrég elárulta, az Oscart is szívesen vezetné még ingyen is, de csak egy feltétellel: ha semmilyen formában nem lenne cenzúrázva:

A Golden Globe-nál az volt a jó, hogy hagyták, hogy én írjam meg a poénjaimat, azt mondjak, amit csak akarjak és nem kellett előtte elpróbálni az egészet. Ez pedig túl jó ajánlat egy magamfajta humoristának, egyszerűen nem lehetett visszautasítani. Nem hiszem, hogy az Oscar valaha ekkora szabadságot adnak nekem. Jogosan, mert felidegesíteném őket! De ha ebbe belemennek, akkor biztosan megtenném. Ingyen is elvállalnám, ha megengednék, hogy akármit mondhassak.

Ti örülnétek, ha Ricky Gervais lenne az Oscar házigazdája idén?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.