Hirdetés

Riddick 3 - Friss concept art rendel!

|

A 22 évente sötétség és A sötétség krónikája után Riddick apánk harmadszorra is megszeretné mutatni a világnak Riddick valódi erejét - ebből érkezett most egy friss látnivaló, csekkoljátok!

Hirdetés

Jobb, ha kattintasz és gigászivá válik a concept art!

Az előkészületben levő harmadik sorszámú Riddick filmet állítólag most szeptemberben kezdik forgatni, Vin Diesel pedig könnyítve a rajongók várakozással töltött feszültségén közzé tett egy képet Facebook követőinek, méghozzá a fenti concept art-ot. A színész hozzátette, hogy Kanadában fognak forgatni és amit megígértek, be is tartanak - tehát a film R-besorolású lesz, bárki bármit is mond. Ezzel kapcsolatban egyébként Diesel külön köszönetet mondott a Universal stúdiónak a bizalomért, hiszen nem sok stúdió engedte volna ilyen besorolással kiadni filmjeinek egyikét. A Riddick 3 valószínűleg 2013-ban várható, a sztoriról pedig errefelé tájékozódhatsz bővebben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.