Hirdetés

Riddick 3 - Megjelenési dátum

|

Az Universal stúdió által készül immár a Riddick 3. része. Legfrissebb hírek szerint, megváltozott a márciusi dátum, és már fixálták néhány állítással a megjelenési időpontot.

Hirdetés

A fő szerepben továbbra a "Halálos iramban" filmsorozat sztárja foglalja el a helyet, mégpedig nem más mint Vin Diesel. Folyamatosan jöttek ki az információk, hogy mit is láthatunk majd a vásznon, valamint mikor jelenik meg. Az első dátum 2013.márciuásra ígérték, de később kiderült, hogy ez el fog tolódni. A sivataggal borított, predátorokkal megtöltött bolygón hamarosan ismét kezdetét veszi az élet-halál hajsza. Egyes ígéretek szerint a film IMAX-ben lesz a legélvezhetőbb. Az Universal Pictures bejelentette, hogy 2013. Szeptember 06.-án fog elénk tárulni az újabb kaland.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.