Hirdetés

Riddick 3 - Pénzügyi gondok megoldódva

|

Csak szóbeszéd keringett róla és az illetékesek egyértelműen nem híresztelték, de átmenetileg gondok adódtak a Riddick harmadik részének költségvetésével. Ezidáig.

Hirdetés

Állítólag a filmet kiadó stúdió fejese ultimátumot adott a stábnak: addig nem hajlandó őket beengedni forgatni, amíg nem szerzik elő a szükséges büdzsét. A legfrissebb hírek szerint a készítőknek sikerült összekaparni a kellő összeget, ugyanis onnan folytathatják a munkálatokat, ahol abbahagyták a kis purparlé miatt. A rendezési feladatokat továbbra is David Twohy (Riddick 1-2, Pokoli édenkert) látja el, Vin Diesel pedig értelemszerűen nem tágít Riddick karakterétől, lényegében már úgyis egybeforrt vele. Szerencsére tehát minden visszaállt a régi kerékvágásba és bár ismeretlen megjelenési dátummal, de közeleg harmadszorra is a fúriai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.