Hirdetés

Riddick 3 - Vin Diesel első vázlata

|

Vin Diesel nemrég Facebook-on tette közzé a legelső vázlatot a harmadik Riddick filmmel kapcsolatban, ami kevesebb költségvetésből készül, de ígéretesnek, vállalhatónak tűnik.

Hirdetés

David Twohy rendezőről is ejtett pár szót Diesel, szerinte Riddicket három stílusban is láthatjuk majd, lesz a DiNorscio típus, lesz egy Dom (Halálos Iramban) féle változat, és ne felejtsük el a fúria formát se. Diesel megosztotta velünk a tömör sztorit is, ezek szerint Riddick-et kidobják egy sivár bolygóra meghalni, de Riddick túlél, megküzd a helyi élővilág teremtményeivel, majd miután rájöttek, hogy életben maradt, fejvadászokat küldenek utána. Jó fajta lesz ez!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.