Hirdetés

Vin Diesel bejelentette: elkészült a Riddick 4. forgatókönyve

|

Sok év után folytatódhat a Vin Diesel nevével fémjelzett széria.

Hirdetés

Vin Diesel nevével az utóbbi időben szinte már csak a Halálos iramban kapcsán lehet találkozni, pedig szívesen hallanánk fejleményeket a Valiant képregénye alapján készülő Bloodshot-filmről, vagy akár a régóta parkolópályán lévő Riddickről is. Utóbbi kívánságunk most teljesült, ugyanis maga Diesel osztott meg egy videót közösségi média oldalain, amin a sci-fi franchise Furya alcímre keresztelt negyedik részének forgatókönyvével a kezében pózolt, gyakorlatilag megerősítve a folytatás érkezését. 

Hirdetés

A Riddick-sorozat 2000-ben vette kezdetét a Pitch Black - 22 évente sötétség című akciófilmmel, amit azóta két folytatás, név szerint a Riddick - A sötétség krónikája és legutóbb, 2013-ban a Riddick követett. A vegyes kritikai fogadtatás és a még annál is csalódáskeltőbb bevételek miatt először kétséges volt, hogy valaha is elkészül-e a sokat megélt széria negyedik felvonása, de az mindenképp jót sejtet, ha a címszereplőt megformáló színész a David Twohy jegyezte kész forgatókönyvvel mutatkozott. 

Az alcímből kiindulva a következő filmben minden bizonnyal többet is megtudhatunk a főhős elvileg romba döntött otthonáról, ugyanakkor ezen kívül egyelőre semmi más nem derült ki a Riddick 4: Furya kapcsán - leszámítva azt az egyáltalán nem elhanyagolható részletet, miszerint Diesel és a rendező egyaránt ragaszkodik hozzá, hogy a folytatás R korhatár-besorolással érkezzen a mozikba. Végül pedig nézzétek meg az említett videót egyenesen a színész hivatalos Instagram oldaláról: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.