Hirdetés

Riddick - A legelső hivatalos kép

|

A sok concept art és információ után végre kézzel fogható képet is kapunk a harmadik Riddick filmből, mely a forgatáson készült és természetesen a főszereplőt ábrázolja.

Hirdetés

A fenti képet maga Vin Diesel töltötte fel minap twitterjén és hozzá tette, hogy remek ütemben mennek a munkálatok. A valószínűleg R-besorolású film sztorijának középpontjában továbbra is Riddick áll, akit hatalmától megfosztva ledobnak egy bolygóra meghalni, ám kedvenc fúriai hősünk nem adja fel és megküzd a hely faunájával, továbbá a rá vadászó zsoldosokkal is... A forgatókönyvet David Twohy jegyezte és jelenleg Untitled Chronicles of Riddick Sequel munkacímen fut 2013-as premierdátummal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.