Hirdetés

Riddick - Comic-Con poszter

|

Ugye nem felejtettétek el, hogy júliusban elrajtol az egyik legnagyobb filmes expó, a Comic-Con? Vin Diesel sem hagyja ki a lehetőséget és a Riddicket is magával viszi majd.

Hirdetés

Ennek örömére a stúdió kiadott egy posztert a Riddickhez, amelyből egyértelműen kiderül, hogy a film nem PG13-as besorolással kerül majd a mozikba. Az évről-évre San Diego-ban megrendezésre kerülő Comic-Con idén július 18 és 21 között varázsolja el a jelenlévőket és a rendezvény eseményeit követőket, ismét rengeteg meglepetésre, bejelentésre, trailerre és csinos lányokra számíthatunk, érdemes lesz velünk tartani, hiszen ahogyan 2010 óta, ezúttal is minden friss hírről szinte azonnal nálunk is olvashattok. Visszatérve Riddickhez, a sci-fit David Twohy rendezte és szeptember hatodikán kerül külföldön kiadásra, míg hazánkban eddig a szeptemberi dátum a biztos.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.