Hirdetés

Riddick - Egy új képen a régi ellenség

|

Miután Karl Urban magára öntötte Dredd bíró páncélját, szerepet vállalt a soron következő Riddick filmben is, a napokban közzé tett képen pedig éppen ő látható és a főszereplő.

Hirdetés

Ha Vin Diesel nem osztogatná Twitteren keresztül ilyen lelkesen az anyagokat, akkor nagy bajban lennénk, hiszen a stúdió még nem különösebben szeretné reklámozni a harmadik Riddick filmet. A legutóbb közzétett képen (a fenti fotó) maga a főszereplő látható, amint kést szegez Vaako, vagyis karl Urban nyakához. A simán csak Riddick néven hívott projektet az előző két rész rendezője, David Twohy dirigálta, Diesel és Urban mellett pedig feltűnik még a vásznon Jordi Molla (Colombiana) és Kate Sackhoff (Battlestar Galactica) is. A sztori: Miután a sajátjai elárulták, Riddick egy elhagyatott bolygón kénytelen a túlélésért küzdeni, melyet veszedelmes ragadozók laknak, de ez csak még erősebbé és dühösebbé teszi őt. Hamarosan fejvadászok egész sora érkezik annak reményében, hogy elkapják Riddicket, azonban ezzel is csak az ő kezére játszanak, hogy elérje végső célját, ami a bosszú. A külföldi premier szeptember hatodikára esik, a hazairól még nincsenek adatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.