Hirdetés

Riddick folytatás - Rendezői instrukciók

|

A soron következő Riddick film szépen szárnyal előre, Vin Diesel is csupa pozitív dolgot vetített előre a rajongóknak és írót valamint rendezőt is kapott a projekt egy személyben.

Hirdetés

A fenti friss koncepción kívül David Twohy rendező lelkesedését fejezi ki a Riddick folytatás iránt, bizakodó a jövőt illetően és ennyivel egészítette ki az újabb rész sztorivázlatát: "Elárulta a saját fajtáját, ezért egy elhagyatott bolygóra került meghalni. Riddick harcol a túlélésért idegen ragadozók ellen, de pont ettől válik erősebbé, mint amilyen valaha is volt. Hamarosan a galaxis fejvadászai is rájönnek arra, hogy életben maradt és a fejéért indulnak. Riddick-nek a bolygó szüleményeivel, a fejvadászokkal és a bosszúval is meg kell küzdenie, majd haza kell térnie megmentenie a Furya boylgót a pusztulástól." Ez így elég ígéretes, nemdebár?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.