Hirdetés

Riddick - Poszteren a magányos farkas

|

Vin Diesel teljes szívéből hisz abban, hogy a soron következő, szám szerint harmadik Riddick mozi nagyot fog szólni a pénztáraknál és erre minden esélye meg is van.

Hirdetés

A David Twohy (22 évente sötétség, A sötétség krónikája) elképzelései alapján készülő, egyelőre simán csak Riddick néven emlegetett film kőkemény R kategóriás lesz, amelyben az sem ritka, hogy elrepül egy-egy káromkodás, esetleg kivillan, aminek ki kell és még a vér is patak módjára folyik, de ez így van rendjén. A főszereplő továbbra is Vin Diesel, de mellette feltűnik még Karl Urban, Kate Sackhoff, Dave Bautista és Jordi Mollá. A forgatókönyvet szintén David Twohy szerezte, a sztoriban pedig Riddicknek ezúttal egy elhagyatott bolygón az univerzum legveszedelmesebb ragadozói közt kell túlélnie, hogy elérjen egy jeladóhoz, amivel fejvadászokat csalogathat magához. A tervezett premier valamikor 2013-ban esedékes. Remélhetőleg hamarosan kapunk már egy előzetest is...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.