Hirdetés

Riddick - Tervek a folytatásról és TV Spot

|

A Riddick promóciós körútja közben Vin Diesel elárulta, hogy nem szeretnének leragadni egy filmnél és két további Riddick epizódot szeretnének elkészíteni.

Hirdetés

Az SFX értesülései szerint Vin Diesel és David Twohy rendező azt nyilatkozták a Riddick promóciózása közben, hogy a harmadik Riddick fejezettel nem szeretnének hátat fordítani a franchise-nak és bőven akad még olyan történeti szál, amit elmesélnének, például az Underverse és Furya nevek is előkerültek, de Karl Urban karaktere is tartogat még meglepetéseket. Diesel szerint tulajdonképpen már meg is alapozták a negyedik filmet, de hogy ezt miképpen tervezték el és hogyan kivitelezik, az szeptember ötödikén hazánkban is kiderül, addig is érdemes megnézni a folytatásban található TV reklámot. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.