Hirdetés

Riddick - Új logó és kép érkezett

|

Két fotót is kaptunk a remekül formálódó, következő Riddick filmből, amelyből az egyiken a film hivatalos logóját szemlélhetjük meg a másikon pedig egy régi ismerőst kösöznthetünk.

Hirdetés

A sötétség krónikájából már ismerhetjük Vakko-t, aki megpróbálta átvenni az uralmat társai felett, ám Riddick meghiusította tervét és végül ő ült a trónra. Karl Urban fogja újra eljátszani ezt a szerepet és az egyik képen őt láthatjuk meglehetősen morcos ábrázattal. A másik fotó a film hivatalos logóját teszi közzé, alatta a készítőkkel. A harmadik Riddick film még nem kapott pontos címet, de a filmet David Twohy rendezte, a stábban pedig Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Dave Bautista Jordi Mollá és Keri Hilson található, a premier pedig valamikor 2013-ban esedékes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.