Hirdetés

Riddick - Vin Diesel badass!

|

Vin Diesel rendkívül izgatott a következő Riddick-filmet illetően, ugyanis jelen pillanatban végzik az utómunkálatokat, aminek mi csak örülni tudunk, és legszívesebben előreforgatnánk az időt.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy Vin Diesel nem lesz elfoglalva a közeljövőben, ugyanis a a következő Riddick fejezet mellett részt vesz a Halálos Iramban 6 forgatásán, tervben van egy újabb xXx-film, hogy a színész Hannibal és The Wheelman terveit már ne is említsük. Szerencsére a Riddick már szinte a célban van, David Twohy elvégezte a rendezői és forgatókönyvírói feladatokat, nincs más hátra, mint a film vágása és utómunkálatai. A fenti fotót maga Diesel posztolta ki twitterén keresztül, a teljes változat megtekinthető a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.