Hirdetés

Ridiculous 6 - Adam Sandler western-vígjátékban

|

Adam Sandler az idei Apa ég! című vígjátékkal jelentkezett utoljára élőszereplős mozival, azonban a legtöbb orgánum szerint minőségben már egy ideje elmarad a vállalhatótól.

Hirdetés

Remélhetőleg Sandler a Ridiculous 6 western-komédiában újra hozza a tőle megszokott szintet, ugyanis a Happy Madison Productions kivételes módon most nem a Sony-val áll össze a film forgalmazására, hanem a Paranmount-tal. Keveset tudunk a projektrők, kivéve a címét és annyit, hogy egyfajta vadnyugati komédia a stílusa. Sokan azt feltételezik, hogy a film az 1960-as "A hét mesterlövész" című alkotás komikus változata lesz. A Paramount a Ridiculous 6-ot elsődleges fontosságú projekté tette meg és azt tervezi, hogy 2014 márciusában elő is hozakodik vele. A főszereplő természetesen Adam Sandler lesz, aki Tim Herlihy-vel (Apafej, Happy a flúgos golfos, Sátánka) együtt írja a forgatókönyvet. A forgatás 2013 áprilisában indulhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.