Hirdetés

Ridley Scott az Alienekkel ünnepelt

|

A neves rendező a születésnapján sem pihent, és gőzerővel dolgozott az Alien: Covenanton.

Hirdetés

Bármily hihetetlen, de Sir Ridley Scott, a Gladiátor, a Thelma és Louise, vagy éppen az Alien - A nyolcadik utas: a Halál rendezője ma ünnepelte a 79. születésnapját. Az angol direktor azonban köztudottan nyughatatlan természet és  e jeles napon is dolgozott új filmjén az Alien: Covenanton (nem irigyeljük a magyar címfordítókat).

Hirdetés

Ennek örömére pedig megjelent egy forgatási kép, az előtérben Sir Ridleyvel, a háttérben a "trónusán" pedig a Space Jockey óriás alakja vehető ki. Mint köztudott, az Alien: Covenant a klasszikus Alien mozik előzménye lesz, és az igencsak megosztóra sikeredett Prometheus folytatása. Michael Fassbender természetesen visszatér David, az android szerepében és a kezdeti híresztelésekkel ellentétben Noomi Rapace-t is láthatjuk majd, de ezúttal új főhőst avathatunk Katherine Waterston (Legendás állatok és megfigyelésük), személyében, akiről azt pusmogják, hogy Sigourney Weaver karakterének a felmenője lesz. Az új csapatot még erősíti a jobbára vígjátékszerepeiről ismert Danny McBride, a mindig megbízható Billy Crudup, Demián Bichir és Carmen Ejogo is.

Scott korábban sokat fogadkozott, hogy a címbéli xenomorfokat már kivéreztette Hollywood, és számára sokkal érdekesebbek a Space Jockey-k és a köréjük felépített mitológia, ezért is ért mindenkit meglepetésként a cím, valamint a legutóbbi, igen hangulatos poszter. Az is furcsa, hogy az eredetileg 2017 őszére tervezett sci-fi először előreköltözött augusztusra, a dolgok jelenlegi állása szerint viszont májusban 19.-én lesz a premier. Ekkora filmeknél általában az ellenkezője szokott történni. Mindenesetre kíváncsian várjuk az első előzetest, amelynek már időszerűnek lenne kijönnie.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.