Hirdetés

Ridley Scott Lady Gagával készít filmet Gucciról

|

A legendás rendező a legendás divattervezőt szemelte ki legújabb mozija alapanyagául.

Hirdetés

Ridley Scott nem fér a bőrébe. Az idén nyolcvanharmadik életévét betöltő direktor (akinek a nevéhez olyan klasszikusok fűződnek, mint a Thelma és Louise, az Alien, valamint a Fekete eső) neve alatt az imdb-n már így is 6 címet láthatunk, aminek ő lesz a rendezője, de úgy tűnik neki ez sem elég. Új terve, hogy a neves divattervezőről, Mauruzio Gucciról, illetve az ő halálesetéről és annak körülményeiről készít filmet. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Sara Gay Forden 2001-es The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed című regény alapján íródó film az MGM égiszei alatt fog elkészülni és mindenki nagyon izgatott a projektet illetően. Ridley Scott felesége, aki egyben az egyik producer és alkotótárs is, Giannina Scott a következőket nyilatkozta: 

Ez a film egy régóta érő szerelemprojekt volt Ridley és az én számomra. (...) A sztori rendkívül nagyszabású, a tétek hatalmasak, a karakterek pedig annyira gazdagon kidolgozottak, hogy ennek nagy vásznon a helye. (...) Alig várjuk, hogy jövő évben megvalósuljon ez a filmtervünk.

Ami a szereposztást illeti, sok információnk nincsen, annyit azonban már tudunk, hogy a címszereplő feleségét nem más, mint Lady Gaga fogja megformálni, akit legutóbb a Csillag születik című filmben ölelhettünk keblünkre Bradley Cooper partnereként. A premier dátuma jelenlegi állás szerint 2021. november 24-én lesz. Addig azonban Scott vélhetően még befejezi jelenleg forgó történelmi kalandfilmjét, a The Last Duel-t, melyben Adam Driver és Ben Affleck lesz a főszereplő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.