Hirdetés

Rik Barnett fontos szerepet kap a Prometheus 2-ben?

|

Mikor Ridley Scott és Damon Lindelof nekiestek az eredeti szkriptnek úgy dolgozták át, hogy egy teljesen új irányba vigye a franchiset és arról is gondoskodtak, hogy a folytatáshoz is legyen min elindulniuk.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a 20th Century Fox már zöld utat adott a Prometheus 2-nék, még mindig a hivatolos információkra várunk. A pletyka azonban már felröppent, hogy Ridley Scott már megkezdzte a szereplőválogatást, és több alkalommal is találkozott Rik Barnettel akinek filmbeni szerepe kapcsolatban áll Elizabeth Shawal (Noomi Rapace). Barnett egy kevésbé ismert angol színész, legutolsó szerepe a 2010-es Rebels Without a Clue című vígjátékban volt. Ha már Scott ennyi időt áldoz a találkozókra, akkor elég biztosan jelenthetjük ki, hogy Barnett egy nagyobb szerepet kaphat. Habár ezt az információt több forrás is megerősítette, azért csak kezüljük pletykaként, amíg hivatalosan meg nem erősítik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.