Hirdetés

R.I.P. - Meghalt Tony Scott

|

Megdöbbentő hír rázta meg a filmvilágot. Tony Scott, a Top Gun és a Tiszta románc rendezője, 68 éves korában öngyilkos lett.

Hirdetés

Ridley Scott kisöccse – akivel közös vállalatuk a Scott Free több film és sorozat (mint például a Gyilkos Számok) felett bábáskodott – helyi idő szerint vasárnap délután vetette le magát a kaliforniai San Pedroban található Vincent Thomas hídról. Autójában búcsúlevelet is hagyott, a hatóságok szerint semmi  jel nem utal bűncselekményre. Érthetetlen, hogy egy olyan sikeres rendezőt, mint Scott, olyan több éves, nagy múltú karrierrel a háta mögött, mi késztethetett arra, hogy eldobja életét, aminek nem kisebb ékkövei voltak, mint például az Éhség, a Top Gun, a Beverly Hills-i Zsaru 2., a Tiszta románc, Az utolsó cserkész, A közellenség, vagy az utóbbi évek olyan korrekt mozijai, mint a Kémjátszma, A tűzben edzett férfi, a Déja Vu vagy a Száguldó bomba. Újabb nagy név távozott Hollywood egéről, és szomorú, hogy ilyen tragikus módon. Nyugodjék Békében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.